LIRIK LAGU NELLA KHARISMA – MOVE ON

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA – MOVE ON hidup cuma sekali, jangan kau pikir-pikir lagi dia yang telah pergi, khianati janji-janji lebih baik move on aja, pasang hati sekuat baja daripada kau tersiksa, otw melupakanya buat apa kau susah memikirkanya capek hati, capek...

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA – BOJO GALAK

wis nasibe kudu koyo ngene nduwe bojo kok ra tau ngapenake seneng muring, omongane sengak kudu tak trimo, bojoku pancen galak saben dino rasane ora karuan ngerasake bojoku sing ra tau perhatian nanging piye maneh atiku wes kadung tresno senajan batinku ngampet ono...

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA – KONCO MESRA

yen tak saw-ng sorote mripatmu jane ku ngerti ono ati sliramu nanging anane mung sewates konco podo ra wanine ngungkapke tresno yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu terpampang gambar waru ning atimu nganti kapan abot iku ora mok gugu mung dadi konco mesra mergo...

Lirik Lagu Nella Kharisma – Jaran Goyang

apa salah dan dosaku sayang cinta suciku kau buang-buang lihat jurus yang kan ku berikan jaran goyang jaran goyang sayang janganlah kau waton serem hubungan kita semula adem tapi sekarang kecut bagaikan asem semar mesem semar mesem jurus yang sangat ampuh teruji...

Lirik Lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo

bebasan nunggu mongso rendeng anggongku le ngenteni kowe wes ono sesasi genep dino iki mas yen pancen tresnoku iki mbok anggep ra ono gunane aku ra kuciwo lan aku ra loro dek lungaku ra keget cidro aku lagi pengen mikir kerjo tak jaluk kowe ojo keloro-loro dek...